Scroll Top
EXPAND YOUR SPACE
HORREN
GARANTIE OP DE KWALITEIT

MAATWERK HORREN

Het is essentieel om optimaal van uw voortent van Tournesol te kunnen genieten zonder gestoord te worden door vliegen, wespen en muggen. Dit geldt natuurlijk ook voor uw huis. Daarom zijn hordeuren en ramen onmisbaar voor uw comfort. Tournesol biedt de allerbeste en mooiste hordeuren en ramen die passen bij onze filosofie. Onze producten zijn prachtig en oersterk en gaan probleemloos jaren mee, ongeacht de weersomstandigheden. Onze deuren worden geplaatst in een onder- en bovenrails en zijn hond- en katbestendig. Uw huisdieren kunnen gebruik maken van hun eigen ingebouwde luikje. U kunt kiezen uit wit of antraciet, de soort hor, de bevestiging en het systeem. Bescherm uw gezellige leefruimte op de Tournesol manier: sterk, mooi en praktisch.

Hordeuren, houdt insecten buiten

Als u zelf op zoek gaat naar een goede hordeur voor uw voortent of serre merkt u dat het aanbod en de mogelijkheden groot zijn. Gelukkig is er Tournesol, wij hebben simpelweg de beste voor u geselecteerd. Kies voor draaibaar of schuifbaar en de kleuren antraciet of technisch zilver. Een hordeur voor een voortent of een serre heeft het zwaar, want hij wordt gemiddeld vaker gebruikt dan bijvoorbeeld een deur. Degelijkheid is dus een eerste voorwaarde. Een sterk aluminium frame, een hor die tegen een stootje kan en een geleidingsysteem dat soepel en solide werkt. Tegelijkertijd wilt u een hordeur die er goed uitziet, die past bij uw tent of serre en die ook na jaren gebruik nog mooi blijft. Het oog wil immers ook wat.  

Serre of voortent hor?

Er is uiteraard verschil tussen een hordeur voor een tent of voor een serre. Bij een voortent zijn de mogelijkheden wat minder uitgebreid, het is echter altijd een fraaie en praktische oplossing. In beide gevallen wordt de hordeur in twee rails geplaats met zogenoemde glijblokken. Deze vervangen de instabiele wieltjes die vaak stuk gingen. Met dit systeem geniet u het hele jaar van een solide en soepel ‘lopende’ hordeur. Voor uw serre is de keuze wat uitgebreider, hier hebben we bijvoorbeeld ook schuifhordeuren voor dubbele openslaande deuren. We installeren dan een dubbele rails. Mooi, praktisch en oerstevig. Zo stevig dat ze zelfs kat- en hondbestendig zijn

De beste materialen

Ook voor haar hordeuren past Tournesol het allerbeste aluminium toe. De frames zijn allemaal voorzien van een geanodiseerde oxidelaag. Daarnaast zijn de frames gepoedercoat waardoor ze bestand zijn tegen elke denkbare vorm van schade. De deuren zijn beschikbaar in antraciet of technisch zilver. Voor de horren gebruiken wij synthetisch geseald gaas van de hoogste kwaliteit. Bij normaal gebruik hebt u daar erg lang plezier van. Daarmee hebt u een hor die zich noch door insecten, noch door andere invloeden van de wijs laat brengen.

van opmeten tot en met de plaatsing
Werkwijze
Meten

Wij komen altijd op locatie meten. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte.

design

We hebben verschillende kleuren doek en frames die in combinatie een strakke en sjieke uitstraling geven.

voorstel

Na het accorderen van ons voortel, wordt na aanbetaling de tent in productie genomen. 

uitvoering en plaatsing

In overleg met u, afhankelijk van het weer, plannen we een afspraak. Binnen twee dagen hebben wij uw horren geproduceerd en ingebouwd.

Horren van hoge kwaliteit - tournesol kwaliteit
professioneel team
Professionele aanpak en wij gebruken uitsluitend hoge kwaliteit materialen. Wie wil dat nou niet?

Tournesol Tenten B.V.
Vonderweg 25
5741 TE Beek en Donk

KVK nummer: 17078281

Email: informatie@tournesol-tenten.nl

Telefoon sales: +31 (0)6 531 853 41

Telefoon werkplaats: +31 492 350 581

Tournesol Tenten camping

© Copyright 2023 TOURNESOL- TENTEN 
Design & development by New Bizniz