Scroll Top
EXPAND YOUR SPACE
OVER ONS
Erkend als beste van nederland
Wij zijn Tournesol

Zeilmakerij Tournesol tenten is een bedrijf dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in het maken van wintervaste voortenten.

Iedere tent is maatwerk en er wordt zoveel mogelijk naar de individuele wensen van de klant gekeken. Al ruim 30 jaar is er in dit familiebedrijf hard gewerkt aan de ontwikkeling van een wintervaste voortent die voor ieder weertype geschikt is, en zomer en winter kan blijven staan. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en de tenten zijn dan ook aan bijna iedere caravan te plaatsen. Door een combinatie van de best geschikte materialen is de afwerking en kwaliteit van de voortenten van een hoog niveau. Verder legt Tournesol zich toe op tal van andere zeilwerkzaamheden.

30 jaar wintervaste ervaring

Tournesol is een begrip in de wereld van voortenten. Wij creëren al 30 jaar meer leefplezier voor onze klanten in de Benelux. Elke dag zetten wij ervaring, vakmanschap en materiaalkennis om in prachtige en supersterke voortenten. Uw wil is wet, dus maatwerk is standaard en meerwerk voor afwijkende maten is gratis. Dus, maak uw wensenlijstje en daag ons uit. Alles wat modern woongenot nodig heeft, hebben wij in huis. Trappen, vlonders, hordeuren, verlichting, u vraagt en wij bouwen. Kwalitatief, hoogwaardig afgewerkt en voor jaren.   

.

professioneel team
Professionele aanpak en wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit materialen. Volledig onderhoudsvrij. Wie wil dat nou niet?

Tournesol Tenten B.V.
Vonderweg 25
5741 TE Beek en Donk

KVK nummer: 17078281

Email: informatie@tournesol-tenten.nl

Telefoon sales: +31 (0)6 531 853 41

Telefoon werkplaats: +31 492 350 581

Tournesol Tenten camping

© Copyright 2023 TOURNESOL- TENTEN 
Design & development by New Bizniz