Scroll Top
EXPAND YOUR SPACE
VLONDERS
GARANTIE OP DE KWALITEIT

MAATWERK VLONDERS

Onze handgemaakte houten vloeren zijn de perfecte toevoeging voor uw voortent en zorgen voor een nog optimalere leefruimte. Tournesol biedt de mogelijkheid om deze vloeren voor u te monteren, waarbij ze op tegels gelegd worden. Ook volledige isolatie van de vlonder is mogelijk. Dit heeft als groot voordeel dat u niet op de koude grond zit en dat alles waterpas ligt in verband met de tent en eventuele schuifdeuren. Onze vlonders worden geheel aan elkaar geschroefd, waardoor demontage altijd mogelijk blijft. Na het leggen van de vlonder wordt de voortent erop geplaatst, zodat alles perfect aansluit op zowel de vlonder als uw caravan. Dit is gedetailleerd handwerk op zijn best.

Vlonders, basis van comfort

Voor het aanleggen van een vlonder of bestrating hebt u diverse mogelijkheden. Wilt u uw voortent voorzien van een houten vlonder dan regelt Tournesol dat uiteraard. Voor de bestrating werken wij nauw samen met een specialist op dit gebied: Coöperatie D&R Bestratingen UA in Geldrop. De vlonder is volledig te isoleren en wordt gelegd op tegels waarna wij de voortent plaatsen. U zit van de koude grond af en alles is perfect waterpas. Dat is belangrijk bij het gebruik van schuifdeuren en de flappen van de tent hangen keurig langs de vloer. 

Kwaliteit hout

Wij bouwen uw vlonder met geïmpregneerde vurenhouten balken (6x16cm) om de  60cm. En u kunt de vloer altijd demonteren omdat wij alles schroeven. We werken de vloer vervolgens af met 18mm waterwaste indobetonplex platen. Een ringbalk onder de wanden van de tent is een goed alternatief. Uw tent staat dan op een rand van 10cm waardoor u later gemakkelijk nog een vlonder kunt aanleggen. 

Ondergrond en bestrating

U kunt uw tent ook op een stenen ondergrond zetten. Laat dan wel de tent inmeten na het leggen van de vloer voor perfecte aansluiting.

van opmeten tot en met de plaatsing
Werkwijze
Meten

Wij komen altijd op locatie meten. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte.

design

We hebben verschillende soorten hout soorten die in combinatie een strakke en sjieke uitstraling geven.

voorstel

Na het accorderen van ons voortel, wordt na aanbetaling uw vlonder in productie genomen. 

uitvoering en plaatsing

In overleg met u, afhankelijk van het weer, plannen we een afspraak. Binnen twee dagen hebben wij uw vlonder opgebouwd.

Wintervaste tenten van hoge kwaliteit - tournesol kwaliteit
professioneel team
Professionele aanpak en wij gebruken uitsluitend hoge kwaliteit materialen. Wie wil dat nou niet?

Tournesol Tenten B.V.
Vonderweg 25
5741 TE Beek en Donk

KVK nummer: 17078281

Email: informatie@tournesol-tenten.nl

Telefoon sales: +31 (0)6 531 853 41

Telefoon werkplaats: +31 492 350 581

Tournesol Tenten camping

© Copyright 2023 TOURNESOL- TENTEN 
Design & development by New Bizniz