Scroll Top
EXPAND YOUR SPACE
VOORTENT
Erkend als beste van nederland

Voortent op maat

Tournesol heeft een reputatie opgebouwd als vooraanstaande leverancier van voortenten. Met 30 jaar ervaring hebben wij al vele klanten in de Benelux en Duitsland voorzien van extra leefruimte. Ons vakmanschap en kennis van materialen resulteren dagelijks in sterke en prachtige voortenten op maat, waarbij uw wensen altijd centraal staan. Bij Tournesol is maatwerk de standaard en afwijkende lengte maten zijn gratis. Wij bieden alles wat nodig is voor modern woongenot, van trappen en vlonders tot hordeuren, dimbare led verlichting. U vraagt en wij bouwen met hoogwaardige afwerking en duurzame kwaliteit voor jarenlang gebruik.

 

Duurzaam

Het aluminium frame voor uw voortent is samengesteld als een bouwpakket. Dat maakt het gemakkelijk, ook later, uw voortent aan te passen. Wij monteren de tent met compriband zodat we niet hoeven te boren in de caravan. Dat is wel zo netjes. Het frame is afgewerkt met een geanodiseerde oxidelaag. Zelfs zeewater, waar veel van onze tenten bij in de buurt staan, krijgt geen kans. Al met al een ijzersterke constructie, gemakkelijk in gebruik en onderhoud en mooi tot in lengte van jaren. 

Veiligheid

Tournesol fabriceert uw tent met vlamvertragend PVC gecoat doek, doorweven met Dralon of Lowic. Dit maakt het doek niet alleen ijzersterk, maar ook veel beter bestand tegen verwering. Het gewicht van het doek per m2 is minimaal 600-750 gram en het aantal kleuren (van topmerken als Serge Ferrari®) is eindeloos. Kies uw favoriete combinatie en wij smelten die met een hoogfrequente sealmachine naadloos aan elkaar. Dat laat nooit meer los en er komt absoluut geen vuil tussen. Ook nieuwe ramen sealen we met deze techniek.

Hoewel het doek vuilafstotend is, blijft onderhoud belangrijk. Eén wasbeurt per jaar met ‘Zeilshine’ – bij ons te verkrijgen – is normaliter meer dan voldoende. Was ook de folieramen na met schoon water. Denk eraan dat UV-straling invloed heeft op de levensduur van uw tentdoek. En licht gekleurd doek levert altijd de beste lichtopbrengst.  

Montage, gemak en vakwerk

Een tent van Tournesol is een topproduct dat montage van hetzelfde niveau verdient. Onze installatie-vakmensen reizen de Benelux af om onze Tournesol tenten te plaatsen. Vakkundig en perfect. Het plaatsen van uw tent duurt maximaal 2 dagen waarbij een vlonder of ringbalk inbegrepen is. Doordat wij verschillende bevestigingstechnieken gebruiken, monteren wij uw voortent net zo gemakkelijk aan een sta- of tourcaravan als aan een huis of chalet. Binnen een straal van 150 km van Beek en Donk, Brabant zijn de transportkosten voor ons, daarbuiten moet u de kosten even opvragen.  

van opmeten tot en met de plaatsing
Werkwijze
Meten

Wij komen altijd op locatie meten. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte.

design

We hebben verschillende kleuren zeil, die in combinatie een strakke en sjieke uitstraling geven.

voorstel

Na het accorderen van ons voortel, wordt na aanbetaling de tent in productie genomen. 

uitvoering en plaatsing

In overleg met u, afhankelijk van het weer, plannen we een afspraak. Binnen twee dagen hebben wij uw tent opgebouwd.

Wintervaste tenten van hoge kwaliteit - tournesol kwaliteit
professioneel team
Professionele aanpak en wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit materialen. Volledig onderhoudsvrij. Wie wil dat nou niet?

Tournesol Tenten B.V.
Vonderweg 25
5741 TE Beek en Donk

KVK nummer: 17078281

Email: informatie@tournesol-tenten.nl

Telefoon sales: +31 (0)6 531 853 41

Telefoon werkplaats: +31 492 350 581

Tournesol Tenten camping

© Copyright 2023 TOURNESOL- TENTEN 
Design & development by New Bizniz