Scroll Top
EXPAND YOUR SPACE
SERRES
GARANTIE OP DE KWALITEIT

MAATWERK SERRES

Ervaar de schoonheid van het buitenleven in uw eigen huis met een terrasoverkapping van Tournesol. Geniet van extra leefruimte die precies is afgestemd op uw wensen en behoeften. Bij Tournesol is kwaliteit vanzelfsprekend en voldoet altijd aan de hoogste eisen. Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van onderhoudsvrij, gepoedercoat aluminium en zijn voorzien van gegalvaniseerde gootstrips en soepel schuivende glazen deuren of stijlvolle lamellen. Personaliseer uw overkapping met helder glas, melkglas of polycarbonaat en regel de seizoenen, lichtinval, temperatuur en isolatie naar uw wens. Of u nu een terrasoverkapping, serre, veranda of carport wilt, bij Tournesol creëren we voor u de mooiste leefruimte.

Serre, een pure verrijking

Een serre voegt veel woongenot toe aan uw huis, caravan of chalet. U haalt de natuur naar binnen, zonder de regen, de wind en de temperatuurverschillen. Het is puur genieten van elkaar, een fijn boek of van de spelende kinderen. Want u behoudt daglicht, een aangename temperatuur en u bespaart energie. Tournesol bouwt uw serre precies zoals u hem wenst, op maat en met de beste materialen. Bovendien stijgt uw woning in waarde. Met glazen schuifwanden, schitterende deurgrepen, sfeervolle led-verlichting en nog veel meer luxe bouwt u zo uw eigen woonplezier.

Aluminium, sterk en duurzaam

Tournesol bouwt uw serre met 6063-T6 aluminium – verkrijgbaar in wit en antraciet – en dat is niet alleen ijzersterk, het is ook gemakkelijk te onderhouden. Het aluminium frame is gepoedercoat en dat zorgt ervoor dat chemische stoffen, erosie of zelfs zeewater geen schade aanrichten. Het blijft langer mooi en kleurvast. U bent dus voor jaren onder de pannen. Onder andere hierdoor voldoen onze serres altijd aan de Europese bouwnormen (CE).

Serres en terrasoverkappingen, fijne extra ruimte

Als wij de maten hebben, maakt u uw keuze over schuifdeuren en glaswanden, maar we kunnen de serre ook met zeil afwerken. De glazen wanden gaan in een u-profiel waarmee we het glas eenvoudig tegen de staander of het huis bevestigen. De goten zijn onderdeel van het frame. Verder kunt u kiezen uit een 1-rails systeem voor 1 schuifpaneel, maar ook 6 rails als het echt breed moet. Wat is uw smaak en hoe ‘open’ wilt u het hebben? Daarna hoeft u alleen nog maar comfort toe te voegen. Mooie passende deurgrepen, dimbare led-verlichting en tocht- of sierstrips.

Of u het nu een overkapping of een veranda noemt, in het voorjaar en het najaar zit u graag vaker buiten. En wel onder een overkapping gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium. Een solide constructie waar u jaren plezier van hebt. Voor de dakplaten kunt u kiezen uit helder of melk polycarbonaat, of helder glas. Daarmee stuurt u zelf lichtinval, temperatuur en energieverbruik. En wilt in de loop der jaren de overkapping toch afsluiten, dan plaats u gemakkelijk glazen schuifdeuren en maakt u er een serre van. Dat is pas flexibel, dat is pas Tournesol.

van opmeten tot en met de plaatsing
Werkwijze
Meten

Wij komen altijd op locatie meten. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte.

design

We hebben verschillende kleuren zeil, die in combinatie een strakke en sjieke uitstraling geven.

voorstel

Na het accorderen van ons voortel, wordt na aanbetaling de serre in productie genomen. 

uitvoering en plaatsing

In overleg met u, afhankelijk van het weer, plannen we een afspraak. Binnen vier werkdagen hebben wij uw serre geproduceerd en opgebouwd.

Wintervaste tenten van hoge kwaliteit - tournesol kwaliteit
professioneel team
Professionele aanpak en wij gebruken uitsluitend hoge kwaliteit materialen. Wie wil dat nou niet?

Tournesol Tenten B.V.
Vonderweg 25
5741 TE Beek en Donk

KVK nummer: 17078281

Email: informatie@tournesol-tenten.nl

Telefoon sales: +31 (0)6 531 853 41

Telefoon werkplaats: +31 492 350 581

Tournesol Tenten camping

© Copyright 2023 TOURNESOL- TENTEN 
Design & development by New Bizniz